Om Fiona Sko

Fionasko er en skobutik i indre København. Fiona sko er ejet af Yvonne Damgaard, der har arbejdet med sko siden 1982. Fiona sko er bygget opomkring salg af kvalitetssko og god service. Det er vores målsætning, at alt kontakt med kunderne skal afsluttes med et smil, uanset om det involverer et salg. Vi tror på at glade kunder kommer igen. Indehaveren af Fiona sko, Yvonne, er faguddannet inden for skofaget. Hun har arbjdet med sko i mere en 30 år og har taget supplerende uddannelse inden for fodpleje og hudpleje. Hun har været underviser på købmandsskolen i Odder.

Fiona sko arbejder tæt sammen med Lofina, som producerer de lækreste håndsydede sko. Lofina er designet i Danmark og produceret i Italien, på en lille fabrik med stolte håndværkstraditioner. Vi er stolte at at kunne kalde os Sjællands største forhandler af Lofina. Udover Lofina skoene har vi også andre kvalitetssko i butikken - det gælder mærker som Nature, Arche, Wonders, Fitflop, New Balance. Det er alle mærker hvor vi kan stå inde for kvaliteten og passer godt i vores segment.

Vi har en grundlæggende filosofi om, at tilfredse kunder kommer igen. Er du på udkig efter noget vi ikke har på lager eller i vores sortiment, så spørg gerne efter det, så lægger vi os i selen for at skaffe det hjem til dig.

Hos Fiona Sko bekymrer vi os om miljøet. Dette formidler vi også til vores leverandører. Internt har vi med målrettet arbejde reduceret butikkens el forbug med 60% ved at skifte al belysning til LED. Vi forsøger at sortere  emballage til genbrug og bruger gerne papkasser og æsker flere gange inden de kasseres. 

Kontakt os på: 
E-mail: Fionasko.dk@gmail.com
Tlf: +45 33 36 33 11

De bedste hilsner 
Fiona Sko 

Åbningstider i Fiolstræde
Man-fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-15:00
Søn: Lukket