Om os

Om Fiona Sko

Fionasko er en skobutik i det indre København. Fiona sko er ejet af Yvonne Damgaard, der har arbejdet med sko siden 1982. Fiona sko er bygget op omkring salg af kvalitetssko og god service. Det er vores målsætning, at al kontakt med kunderne skal afsluttes med et smil, uanset om det involverer et salg. Vi tror på at glade kunder kommer igen.

Fiona sko arbejder tæt sammen med Lofina, som producerer de lækreste håndsydede sko. Lofina er designet i Danmark og produceret i Italien, på en lille fabrik med stolte håndværkstraditioner. Vi er stolte at at kunne kalde os Sjællands største forhandler af Lofina. 


Udover Lofina skoene har vi også andre kvalitetssko i butikken - det gælder mærker som Nature, Arche, Wonders, Fitflop, New Balance. Det er alle mærker hvor vi kan stå inde for kvaliteten og passer godt i vores segment.
 

Uanset om du handler her på webshoppen eller i butikken ønsker vi, at kunden får den bedste oplevelse. Den bedste rådgivning kan vi naturligvis give dig når du handler i butikken i Fiolstræde, men har du brug for hjælp og rådgivning når du handler på webshoppen, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Så skal vi for søge at guide dig godt igennem købet.   
 

 

Yderligere information

Indehaveren af Fiona sko, Yvonne, er faguddannet inden for skofaget. Hun har arbjdet med sko i mere en 30 år og har taget supplerende uddannelse inden for fodpleje og hudpleje. Hun har været underviser på købmandsskolen i Odder, hvor fagpersonale til detailbranchen bliver uddannet.

Yvonne og hendes personale er garanten for at du altid får en kvalificeret rådgivning i Fiona sko. Vi giver ærlig rådgivning og vi bestræber os på altid at finde det rette valg, der passer netop til dig. Uanset om du køber sko, støvler eller sandaler. For os er det vigtigere at du forlader butikken med oplevelsen af at du har fået en god service end, besøget afsluttes med et salg. 

Vi har en grundlæggende filosofi om, at tilfredse kunder kommer igen. Er du på udkig efter noget vi ikke har på lager eller i vores sortiment, så spørg gerne efter det, så lægger vi os i selen for at skaffe det hjem til dig. Vi har et godt samarbejde med vores leverandører og har ofte mulighed for at skaffe skoen hjem til dig. 

 

Hos Fiona Sko bekymrer vi os om miljøet. Dette formidler vi også til vores leverandører. Internt har vi med målrettet arbejde reduceret butikkens el forbug med 60% ved at skifte al belysning til LED. Vi forsøger at sortere emballage til genbrug og bruger gerne papkasser og æsker flere gange inden de kasseres. 

 


 

De bedste hilsner 

 

Fiona Sko